Nieuwsbrief extra editie

Alle nieuwsbrieven van Sonja

Moderators: Iet, anna_c_l

Gesloten
Forumbeheer
Site Admin
Berichten: 42
Lid geworden op: do jan 04, 2007 9:15 pm
Contacteer:

Nieuwsbrief extra editie

Bericht door Forumbeheer » ma nov 26, 2007 5:50 pm

Voor je ligt een extra editie van de nieuwsbrief die in het teken staat van de boeklancering van ’Gezond genieten met Sonja!’op 30 november 2007!

Afbeelding

Maak kans op een uitnodiging bij de boekpresentatie!
Bestel vandaag nog online het nieuwste boek van Sonja Bakker ’Gezond genieten met Sonja!’ In dit boek vind je naast 8 nieuwe weekmenu’s heel veel recepten ook voor de decembermaand. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreid kerstmenu onder de 1000 calorieën.We verloten onder de bestellers 30 uitnodigingen voor twee personen voor de boekpresentatie op vrijdag 30 november in Amsterdam! Er zal deze dag veel pers en media aanwezig zijn. Daarbij ontvang je een extra exemplaar van de limited edtion van ‘Gezond genieten met Sonja!’ en een gezond verassingspakket. Natuurlijk kun je genieten van de nieuwste gerechten tijdens een feestelijk buffet. Deze gerechten komen allemaal uit ’Gezond genieten met Sonja!’ en zijn dan ook allemaal SonjaProof. Reageer vandaag nog want de sluitingsdatum is woensdag 18.00 uur en ’s avonds maken wij de winnaars bekend. Heb je gewonnen dan krijg je van ons een e-mail met daarin de gegevens over de boekpresentatie. Alleen de winnaars ontvangen bericht.

Tot 1 december 2007 betaal je geen verzendkosten!

Het boek is te bestellen via http://www.sonjabakker.nl

De wereld van Sonja Bakker
Het wordt een drukke week. Zaterdag ligt ’Gezond genieten met Sonja!’ in de winkel. Hoe het boek tot stand is gekomen is gefilmd en vanaf vandaag dagelijks op de televisie bij SBS 6 te zien. In vijf afleveringen krijg je een kijkje in mijn leven met mijn man Koen en kinderen Finn en Tristan. Natuurlijk niet alleen privé maar vooral ook hoe het gaat op de werkvloer. Je ziet mij tijdens het werk op kantoor, tijdens het geven van een lezing en mijn bezoek in Tsjechië waar de drukkerij van mijn boeken is. Vanaf vandaag dus 5 maal ’De wereld van Sonja’ van 18.30 uur tot 19.00 uur op SBS6.

Weet wat je eet uit ’Gezond genieten met Sonja!’
Speciaal voor de decembermaand de dikmakers op een rijtje:


Speculaasbrok = 493 kcal, 20 gram vet (per 100 gram)
1 pepernoot = 25 kcal, 21,3 gram vet
Borstplaat = 430 kcal, 4 gram vet (per 100 gram)
Gevulde speculaas = 488 kcal, 21,3 gram vet (per 100 gram)
Marsepein = 360 kcal, 8 gram vet (per 100 gram)

Alternatief:

1 punt appelkruimelvlaai
1 eierkoek met een toefje light slagroom
1 plak Cakyline (is tegenwoordig goed verkrijgbaar bij diverse supermarkten)


Groetjes van Sonja

Gesloten