Nieuwsbrief februari 2009

Alle nieuwsbrieven van Sonja

Moderators: Iet, anna_c_l

Gesloten
Gebruikersavatar
anna_c_l
Site Admin
Berichten: 1449
Lid geworden op: ma jun 19, 2006 7:40 pm
Contacteer:

Nieuwsbrief februari 2009

Bericht door anna_c_l » vr feb 06, 2009 11:18 pm

Afbeelding
NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2009
Hier is hij dan de eerste nieuwsbrief van 2009, boordevol nieuwtjes en leuke oproepen. Want natuurlijk staat er weer veel te gebeuren in het nieuwe jaar; het televisie programma SOS Sonja en het magazine dat elke twee maanden zal verschijnen, waarvan de eerst volgende uitgave op 27 februari in de winkels zal liggen.

SONJA MAGAZINE Afbeelding
Het januari/februari nummer van SONJA ligt nog in de winkel. Hierin vind je 4 strenge weekmenu's om snel wat kilo's kwijt te raken. Drie vrouwen die hun streefgewicht hebben bereikt vertellen hier openhartig over en laten dit met een mooie bloot foto ook zien. Verder snelle maaltijden, hapjes en drankjes en Sonja kookt met haar oma ouderwetse recepten maar dan natuurlijk Sonja-proof!

S.O.S. SONJA
Voor het nieuwe programma S.O.S. Sonja zijn er al heel veel aanmeldingen binnen gekomen van mensen die om een bijzondere reden af willen vallen. Inmiddels zijn alle verhalen gelezen en zijn de meest ontroerende, of juist ludieke cases geselecteerd. Toch is Sonja nog op zoek naar iemand die heel graag een bepaalde baan wil hebben (stewardess, brandweerman, militair etc.) maar door zijn of haar overgewicht niet door de selectie komt of niet voor de sporttest slaagt. Daarnaast zoekt zij nog stellen: moeders en dochters, man en vrouw, zussen, vriendinnen enzovoort die een gezamenlijk doel hebben waarvoor ze moeten afvallen. Om samen bijvoorbeeld te schitteren in die mooie strakke jurk op het huwelijksfeest of om samen eindelijk de marathon van New York te kunnen gaan lopen.

Voldoe jij aan bovengenoemde profielen en heb je Sonja's hulp nodig stuur dan een email naar: sossonja@rtl.nl

PAUL DE LEEUW Afbeelding
Gaat het Paul de Leeuw lukken om af te vallen? Afgelopen zondag was in ‘Mooi weer de Leeuw’ te zien hoe Paul de Leeuw Sonja een dichte envelop met hierin zijn huidige gewicht gaf. Sonja zal deze envelop in de laatste uitzending van ‘Mooi weer de Leeuw’ openen.
Wil je net als Paul meedoen, en kans maken om deze unieke laatste uitzending van dit seizoen mee te maken, stuur dan ook een envelop met je gewicht naar:

Sonja Bakker
Postbus 24
1633 ZG Avenhorn Mooi! Weer de Leeuw
o.v.v. Afvallen!
Transistorstraat 18
1322 CE Almere
Afbeelding
Schrijf in de linker bovenhoek AFVALLEN zodat de enveloppen gesloten zullen blijven, en pas eind april geopend worden.
Wil je net als Paul persoonlijke begeleiding? Geef je dan nu op voor het online afslankprogramma. Meer infomatie vind je hier.

Elly viel 66 kilo af! Afbeelding
In de uitzending was ook Elly te zien. Zij is met behulp van Sonja's boeken 66 kilo afgevallen, en al ruim 15 maanden op gewicht! Elly zal dit in het komende nummer van SONJA-magazine op spectaculaire wijze showen.

OPROEP MAGAZINE
Vind je televisie toch wat eng, maar wil je wel je verhaal vertellen of heb je steun nodig van Sonja, kijk dan op http://www.sonjabakker.nl
Daar vind je op de homepage een doorlink naar de nieuwste oproepen voor in het magazine SONJA.

VAN DER VORST ZIET STERREN Afbeelding
Vrijdag 6 februari zal Sonja te zien zijn in het programma ‘Van der Vorst ziet sterren’ om 22.00 uur op RTL 4. Een kijkje bij Sonja op kantoor, een gezellige middag op de Motivatiedag, maar ook bij Sonja thuis. Kortom een blik in haar drukke leven.
Wil je een abonnement op het SONJA magazine. Klik hier om je online te abonneren.
Afbeelding
Groetjes,
Anna

Gesloten