Nieuwsbrief

Alle nieuwsbrieven van Sonja

Moderators: Iet, anna_c_l

Gesloten
Gebruikersavatar
Iet
Site Admin
Berichten: 179
Lid geworden op: ma jun 19, 2006 7:23 pm
Contacteer:

Nieuwsbrief

Bericht door Iet » vr nov 24, 2006 2:42 pm

Meet & Greet met Sonja Bakker


Vrijdag 1 december a.s. ligt het langverwachte nieuwe boek “Bereik én behoud je ideale gewicht” van Sonja Bakker in de winkel. In de voorverkoop zijn er al ruim 180.000 exemplaren van verkocht! Om de lancering met haar “fans” te vieren organiseert Sonja Bakker op vrijdag 1 december a.s. een ‘Meet & Greet met Sonja’. Iedereen is van harte welkom tussen 16.00 uur tot 19.00 uur in Hotel De Zandhorst te Heerhugowaard. De toegang is gratis. Het team van Sonja Bakker staat klaar met figuuranalyse, tips én verantwoorde “Sonja-proof” hapjes. Tevens is natuurlijk het nieuwste boek te koop welke gesigneerd kan worden door Sonja persoonlijk!
Meld je aan via: mailto:meetandgreet@sonjabakker.nl

Het nieuwe boek van Sonja Bakker bevat 8 nieuwe weekmenu’s om af te vallen, aangevuld met 4 weekmenu’s om op gewicht te blijven. Voor de keukenprinsen en prinsessen staan er ook meer dan 100 nieuwe recepten in het boek. De nieuwe uitgave is ontstaan uit de vraag van veel mensen die door Sonja’s eerste boek zijn afgeslankt maar behoefte hebben aan een stimulans om op gewicht te blijven. Sonja reikt met dit boek een praktische methode aan om het ideale gewicht te behouden. Verder zijn er tips voor o.a. de overgang, onregelmatige diensten, praktijkvoorbeelden en een aantal bewegingsoefeningen.

De dag daarvoor presenteert Sonja haar boek aan de pers en genodigden in Jamie Oliver’s restaurant Fifteen in Amsterdam.

In 2005 bracht gewichtsconsulente Sonja Bakker (32) uit het Noord-Hollandse Spierdijk op kleine schaal het boek ’Bereik je ideale gewicht’ uit. Het boek bleek aan een grote behoefte te voldoen en heeft inmiddels de grens van 600.000 verkochte exemplaren ruimschoots overschreden. Het succes van de methode blijkt onder meer uit de uitdrukking ‘sonjabakkeren’ die aan de Nederlandse taal is toegevoegd.

Gesloten