Nieuwsbrief december 2008

Alle nieuwsbrieven van Sonja

Moderators: Iet, anna_c_l

Gesloten
Gebruikersavatar
anna_c_l
Site Admin
Berichten: 1449
Lid geworden op: ma jun 19, 2006 7:40 pm
Contacteer:

Nieuwsbrief december 2008

Bericht door anna_c_l » vr dec 19, 2008 7:23 pm

Afbeelding
Afbeelding
Mis ‘m niet! SONJA nr.2
De tweede SONJA komt eraan! Boordevol informatie, heerlijke recepten en spraakmakende interviews en reportages. Sonja zelf geniet ieder jaar tijdens de feestdagen van berlinerbollen en champagne en weet dan ook uit ervaring dat ze twee kilo aankomt. En Sonja is vast de enige niet! Daarom 4 strenge
weekmenu’s om de decemberkilo´s weer snel te laten verdwijnen. Verder in SONJA nr.2 een zeldzaam, openhartig en exclusief interview met Paul de Leeuw en onder andere de indrukwekkende fotoreportage van drie vrouwen die veel afvielen en zich naakt lieten fotograferen.
SONJA ligt vanaf 30 december in de winkel. Mis ‘m niet!

Afbeelding
MOTIVATIEKAARTEN CADEAU BIJ EEN ABONNEMENT
Nieuw: de Sonja Bakker Motivatiekaarten. Een prachtig doosje met 55 kaarten met een spreuk of overdenking, die je kunnen helpen als je tijdens het afvallen een steuntje nodig hebt. De kaartjes zijn nu te bestellen voor € 14,95 via http://www.sonjabakker.nl, maar als je met de bon uit de nieuwe SONJA een abonnement neemt, krijg je ze cadeau!

Afbeelding
S.O.S. SONJA
Sonja krijgt haar eigen televisieprogramma! In S.O.S. Sonja helpt Sonja kandidaten die om een bijzondere reden willen afvallen. Hierbij besteedt ze ook aandacht aan het krijgen van meer zelfvertrouwen en hoe je positief in het leven staat. Voor dit programma kun je je nog steeds opgeven via sossonja@rtl.nl. Aarzel niet en geef je op!
S.O.S Sonja wordt in het voorjaar uitgezonden bij RTL4

Afbeelding
IN DE TRAPEZE...
Sonja in de nok van de tent, op een motor in de trapeze, voor het KerstSterrenCircus. Spannend en bloedstollend! Dit speciale kerstcircus in de piste van Circus Herman Renz, staat in het teken van de Internationale Kindervredesprijs en KidsRights, een organisatie die zich inzet voor de positie van kwetsbare kinderen wereldwijd. Naast Sonja verzorgen vele bekende Nederlanders zoals Frans Bauer, Lieke van Lexmond, Herman den Blijker en Marianne Weber een circusact voor het goede doel. Met de hele familie op de bank en genieten maar van dit sfeervolle, onvergetelijke kerstcircus!
KerstSterrenCircus, zaterdag 20 december, 20 uur RTL4

Kom naar Sonja’s Motivatiedag
Kun jij in januari ook wel wat motivatie gebruiken? Dan is Sonja’s Motivatiedag, in samenwerking met De Telegraaf, net iets voor jou! Op 17 januari houdt Sonja in het KrantCafé van de Telegraaf in Amsterdam een inspirerende motivatieworkshop. Onder het genot van een hapje en drankje wissel je gezellig ervaringen uit en als je wilt weten hoe je gewicht ervoor staat ga je bij één van de dietistes van Sonja langs. Natuurlijk zal Sonja vragen beantwoorden en wil je met Sonja op de foto, dat kan ook. Na afloop ontvangt iedereen een goed gevulde goodybag en kun je super gemotiveerd weer aan de slag met de weekmenu’s. Opgeven kan via http://www.sonjabakker.nl. Wacht niet te lang, want vol is vol.
Motivatieworkshop, 17 januari, Amsterdam, kosten €15 p.p. (maximaal 2 kaarten p.p)

Op de site: lekker licht kerstmenu
Een zalmtaartje, biefstuk, geroosterde aardappeltjes, sperziebonenbundeltjes en bavarois. Eenvoudig te bereiden en overheerlijk. Speciaal voor de kerst heeft Sonja een verrukkelijk en verantwoord Sonja-proof kerstmenu samengesteld dat NU op de site staat. Ga snel naar http://www.sonjabakker.nl
Afbeelding
Afbeelding
Groetjes,
Anna

Gesloten