Nieuwsbrief februari 2007

Alle nieuwsbrieven van Sonja

Moderators: Iet, anna_c_l

Gesloten
Gebruikersavatar
anna_c_l
Site Admin
Berichten: 1449
Lid geworden op: ma jun 19, 2006 7:40 pm
Contacteer:

Nieuwsbrief februari 2007

Bericht door anna_c_l » wo feb 07, 2007 6:56 pm

Win een metamorfose
Zou je graag je kleding, make-up of je kapsel eens helemaal willen veranderen? Dan is dit je kans. Als je meedoet aan deze prijsvraag kun je een geheel gratis metamorfose in de wacht slepen, uitgevoerd door een echte modespecialist.
Wat moet je doen? Maak de volgende zin af: Door Sonja ben ik een ander mens omdat……Mail je inzending voor 1 maart naar: metamorfose@sonjabakker.nl
De drie meest originele inzendingen worden beloond met een mooie en stijlvolle metamorfose. De prijswinnaars maken we in de volgende nieuwsbrief bekend.

Sonja op de Huishoudbeurs
Aanstaande zaterdag gaat de Huishoudbeurs weer van start. Ik ben ook van de partij. Komende zaterdag en vrijdag 16 februari ben ik op de SBS6 stand aanwezig voor een aantal workshops. De aanvangstijden hiervan zijn op beide dagen 13.00 uur en 15.00 uur. De workshops zullen ongeveer een uur duren. Als je er toch rondloopt: kom langs!

De Sonja Bakker Tulp
Veel tulpen zijn vernoemd naar Bekende Nederlanders. Het is min of meer een blijk van waardering voor wat je doet. Ik vind het een grote eer en een bevestiging dat mijn methode wordt gewaardeerd, dat ik ook ben uitverkoren om mijn naam te verbinden aan een tulp. En zoals velen van jullie wel weten kom ik uit een geslacht van bloembollentelers. Dat maakt het extra leuk. Ik mag de tulp op de Huishoudbeurs in ontvangst nemen op 10 februari tussen 14.00 uur en 15.00 uur op de SBS-stand.

Sonja’s bewaarmap Je kunt een nieuw item bestellen via onze website: een Sonja Bakker bewaarmap. De map is fraai in Sonja-stijl vormgegeven, en bevat een aantal prachtig geïllustreerde tabbladen. Leuk om je recepten of tips in te bewaren.
Voor meer informatie kun je kijken op m’n website http://www.sonjabakker.nl onder de button: boeken.

Online weekmenu’s ook voor ‘Je echte leeftijd’!
De feestdagen liggen al weer ver achter ons, iedereen zit weer in zijn gewone ritme en de weekmenu’s worden hopelijk weer trouw gevolgd. Natuurlijk moet ik ook even oppassen. Zeker omdat de opnames van ‘Je echte leeftijd’ weer van start zijn gegaan. En je weet wat ze zeggen: op televisie lijk je altijd een paar kilo zwaarder. De zestien kandidaten hebben er zin in en ik natuurlijk ook. We begeleiden de kandidaten via mijn online weekmenu’s zodat het naar hun individuele smaak aangepast kan worden. Deze mogelijkheid is niet alleen weggelegd voor de kandidaten van het programma. Iedereen kan eraan meedoen! Natuurlijk is het prima om het boek te volgen maar ik merk toch vaak dat mensen net even dat extra stukje aandacht willen.

Dit krijg je bij het online programma door vragen aan de Helpdesk te stellen. Ik probeer die dan met mijn team zo snel mogelijk te beantwoorden. Je kunt er terecht voor vragen maar ook voor een opbeurend praatje als je even een dipje hebt. Het andere grote voordeel van het online programma is dat je van het weekmenu echt je eigen weekmenu kunt maken. Houd je niet van aardappelen en wil je het maar één maal per week? Dat kan. Heb je een feestje of ga je uit eten? Wij plannen het voor je in. Het is zelfs mogelijk om je weekmenu een weekje te bevriezen als je op vakantie gaat of bijvoorbeeld carnaval gaat vieren. Kortom, dit is een groot voordeel bovenop de weekmenu’s uit het boek die veel algemener zijn.

Vaak hoor ik: ‘Maar ik heb beide boeken al; kan ik nu niet meedoen?’ Natuurlijk kan dat wel. En je kunt ook een bewaarmap bestellen voor de weekmenu’s en de vele recepten. Ook kun je meedoen met een korting van € 10,- Je betaalt dan € 85,00 in plaats van € 95,00 voor 8 weken.

Trots in de top 5
Het was wel even schrikken voor mij toen ik in januari de boekenlijsten bekeek:
‘Bereik en behoud je ideale gewicht’ op nummer 4 en ‘Bereik je ideale gewicht’ op 1!
Nederland is in 2007 massaal aan het Sonja Bakkeren.

Nog even chatten bij Flair online
Elke woensdagavond kun je mij je meest dringende vraag stellen op http://www.flaironline.nl/. Dit blijf ik nog de hele maand februari doen, dus als je iets wilt weten over mijn weekmenu’s of methode kom woensdagavond een kijkje nemen.

Sonja in Santé en Privé
Niet alleen in Flair maar ook in Santé kom je me tegen. Elke maand schrijf ik een column over wat er allemaal gebeurt in mijn woelige leventje. Je kunt er getuige van zijn! Ook in Privé ben ik te vinden. Je kunt in die rubriek ook vragen stellen. Elke week beantwoord ik er een paar. Ook probeer ik met een lekker recept en wat tips je week op te fleuren.
Afbeelding
Groetjes,
Anna

Gesloten